Color Your Food

‘Color Your Food’ helpt bedrijven en hun medewerkers weerbaarder en vitaler te maken door het gezondheidsbewustzijn te vergroten.

Color Your Food
Color Your Food – Monique de Roo en Sandra Ysbrandy

Mijn ambitie is om Nederland weerbaarder en vitaler te maken door het gezondheidsbewustzijn te vergroten. Met onze academie voor natuurvoeding willen we mensen de tools in handen geven om gezonde en betere keuzes te maken en daarmee duurzaam hun vitaliteit te verhogen. We richten ons op bedrijven die willen investeren in het creëren van een gezonde (werk) omgeving. Mensen brengen een groot deel van hun tijd door op hun werk. Op deze manier hebben we echt impact en maken we het voor een grote groep mensen mogelijk om het leefstijlroer om te gooien. Dit is wat nodig is om Nederland echt weerbaarder en vitaler te maken.

Het is van belang om medewerkers gezond en met plezier aan het werk te laten gaan. Door middel van trainingen  zorg ik dat medewerkers de juiste attitude hebben, gemotiveerd zijn en in hun kracht staan. Dit is essentieel om plezier in je werk te hebben en te houden. Met mijn nieuwe bedrijf Color your Food voeg ik hier de gezondheid/leefstijl component aan toe.

Ik werk samen met bekende tv kok Sandra Ysbrandy. We hebben onze expertisegebieden gebundeld en bieden met Color your Food diverse (online) programma’s op het gebied van gezonde leefstijl en duurzame gedragsverandering.

Wij zetten onze kennis, ervaring en enthousiasme graag in bij het opstellen van een duurzaam vitaliteitsprogramma. Voor het succesvol implementeren van vitaliteitstrajecten beschikt Color Your Food over een breed aanbod van (online)trainingen, masterclasses/workshops en presentaties.

Met onze academie bieden we een volledige online omgeving met programma’s, trainingen, masterclasses/workshops en presentaties. 

Als lid van de academie krijg je toegang tot de online Color Your Food Community. Binnen de community maken wij een speciale groep aan waarin de deelnemers aan het vitaliteitsprogramma met elkaar in contact kunnen komen, elkaar kunnen supporten en vragen kunnen stellen.

Color Your Food hanteert een totaalaanpak waarbij we ons aan de ene kant richten op vitale leiders die nodig zijn om de  verandering te begeleiden en aan de andere kant intrinsiek gemotiveerde medewerkers die daadwerkelijk willen veranderen. De aanpak kent 7 stappen en de begeleiding zal 5-dimensionaal plaatsvinden.

Ben je nieuwsgierig? Check onze website www.coloryourfood.nl.