harmoniq

Why

Harmonie is voor mij een rode draad in mijn leven en een belangrijke waarde. Mijn gevecht voor harmonie in het verleden maakt wie ik ben het heden. Altijd streven naar harmonie door mezelf aan te passen aan de ander en hiermee ruzie te vermijden is een sterk ontwikkeld patroon van mij.

slider2

Door de afgelopen jaren mezelf te ontwikkelen door middel van management development programma’s, persoonlijke coaching en het volgen van diverse trainingen NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren, Practitioner en Master), MfN Mediation en mindfullness) ben ik in staat om mijn capaciteiten, eigenschappen en overtuigingen die bij het aangeleerde patroon horen om te buigen en op een positieve manier in te zetten. Daarnaast hebben de diverse trainingen mij geholpen weer dichter bij mezelf te komen. Door dichter bij mezelf te blijven en de ander hiervoor ook de ruimte te geven ontstaat er vanzelf harmonie en verbinding. Hier hoef ik nu dus niet meer hard voor te werken.

Ik werk als zelfstandig coach/trainer/mediator en heb mezelf de uitdaging gegeven om een bijdrage te kunnen leveren aan meer harmonie in deze wereld. Ik help graag mensen door beter inzicht te geven in zichzelf, hun manier van handelen en communiceren en zo de verbinding met de ander te verbeteren (meer harmonie).