Mijn waardes

Naast harmonie als belangrijkste drijfveer, vormt een aantal andere belangrijke waarden de kern voor mijn begeleiding.

Oprechtheid

Door mijn oprechte interesse in de mens en door met échte aandacht te luisteren kan ik een veilige omgeving creëren waarin je de vrijheid voelt om je volledig open te stellen. Dit openstellen is in mijn ogen een must om tot de kern te komen van wie je bent.

Direct en betrokken

Mijn stijl van werken is direct, open, betrokken, eerlijk en met aandacht voor de mens. Ik ben scherp in mijn vraagstelling en blijf doorvragen. De kern van mijn begeleiding is toekomstgericht en gericht op de belangrijkste waardes en overtuigingen van ieder individu want alleen door inzichten op dat niveau is gedragsverandering mogelijk. Op omstandigheden heb je geen invloed wel op de manier waarop je er mee omgaat. Vaak reageer je op een bepaalde manier want zo ben je nu eenmaal. Dat vind ik te makkelijk. Het is een openbaring om te kijken naar andere mogelijke manieren om te reageren en die heeft iedereen in zich. Immers pas dan kun je een bewuste keuze maken voor een stap die je zet en kun je je verantwoordelijkheid daarin nemen. Ik zal je hierin challengen en je zelf laten nadenken, daarnaast ben ik bereid vanuit mijn eigen ervaring me ook open naar jou op te stellen en mijn eigen ervaringen in te brengen waar dit kan helpen.

Lichaam en geest

Een belangrijke overtuiging van mij is dat lichaam en geest één zijn. Om deze reden hecht ik veel waarde aan een leven waarin bewegen en gezond eten een rol spelen. In mijn vrije tijd besteed ik dan ook graag tijd aan sporten, vitaliseren, koken, wandelen en in de natuur zijn (strand of bos) en breng ik graag tijd door met familie en vrienden. Yoga en mindfullness maken het voor mij mogelijk om meer in het hier en nu te leven en bij mezelf te blijven waarbij ik anders door mijn drukke karakter sneller alleen maar met de dag van morgen en met anderen bezig zou zijn.