Monique

Mijn naam is Monique de Roo (1973), oprichter van harmoniq, Master in NLP (Neurolinguistisch programmeren) en MfN register mediator.

Ik heb mijn eigen bedrijf harmoniq opgericht om met mijn missie ‘harmonie’ aan de slag te gaan.

Door de diverse opleidingen die ik heb gevolgd ben ik als mens gegroeid. De NLP training heeft me veel inzicht gegeven in de partronen die ik had ontwikkeld en ook in de overtuigingen die me belemmerde. Door hier mee aan de slag te gaan is er letterlijk enorm veel veranderd in mijn leven. Door de diepgang van de training ben ik in staat geweest om mijn gedrag te veranderen. Ik zie nu in dat het verleden mij heeft gemaakt zoals ik ben met alle positieve eigenschappen en capaciteiten. Het inzicht dat harmonie mijn missie is heeft mij gestimuleerd om mijn positieve eigenschappen in te zetten en harmoniq op te richten.

NLP als basis

De diverse trainingen en opleidingen (Management Development Programma, Coachend Leiding geven, Solution Selling, NLP Practitioner, NLP Master, MfN mediator) die ik de afgelopen jaren heb gevolgd hebben mij gestimuleerd om mijn wens om voor me zelf te beginnen uit te laten komen. NLP is voor mij hierin de basis omdat het je helpt om meer uit jezelf te halen. NLP geeft onder andere inzicht in de onbewuste overtuigingen die ons gedrag sturen en het geeft je mogelijkheden om deze te veranderen. Je zou kunnen zeggen dat je krijgt wat je communiceert. Je hier bewuster van zijn helpt je te groeien. Hier help ik je graag bij.

Mensenmens

Ruim 15 jaar heb ik ervaring in het salesvak. De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in de aansturing van mensen. Zowel in het bedrijfsleven in de aansturing van accountmanagers als in mijn privéleven in het coachen, trainen en begeleiden van meisjesvoetbalteams. Wat ik hierbij ontdekt heb, is dat met name anderen helpen ontwikkelen me positieve energie geeft. Begin 2014 heb ik mij aangemeld bij Stichting Vitalis en ben ik maatje van een lief meisje van 9 jaar. Op deze manier geef ik haar het steuntje in de rug dat ze nodig heeft en kan ik haar helpen in haar ontwikkeling.

Daarnaast zet ik mij als (Pro Deo) bemiddelaar bij Bureau Bemiddeling en Mediation in de regio voor diverse soorten bemiddelingen.