NLP Practitioner Opleiding

“Als je blijft denken hoe je dacht, blijf je doen wat je altijd deed en zul je krijgen wat je altijd kreeg.“

Anders gezegd: je krijgt wat je communiceert. Ons belangrijkste uitgangspunt bij de training is: Ben je hier tevreden over en werkt het? Ga er mee door en doe er meer van. Werkt het niet of ben je niet tevreden? Probeer het dan eens totaal anders. De NLP Practitioner Opleiding reikt je hiervoor extra keuzemogelijkheden. Deze kun je toepassen in alle mogelijke contexten. Denk aan werk, relaties, familie en je sociale netwerken. Deze opleiding geeft je naast inzicht ook de gereedschappen om de gewenste verandering te bewerkstelligen.

Hoe haal je meer uit jezelf en uit anderen?
Als je meer uit jezelf en uit anderen wilt halen dan is NLP iets voor jou. De NLP Practitioner Opleiding van Harmoniq bied je de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen. Omdat je met NLP aan de slag gaat zul je een (nog) betere versie van jezelf worden. Jouw persoonlijke ontwikkeling staat centraal in deze training.

Waarom Harmoniq?
Het besef dat NLP veel voor je kan betekenen groeit. NLP opleidingen zijn er in diverse soorten en maten. Kies wat het beste bij je past. Hou je niet van grote groepen tussen de 35 en 45 man? Wil je liever onderdeel zijn van een kleinere groep? Wil je niet alleen maar theorie maar ook volop beweging en actie? Wil je graag persoonlijk contact en aandacht?
Dan passen de NLP opleidingen van Harmoniq bij jou!

Waar onderscheiden wij ons in?
• Kleine groepen (8-14 personen) met aandacht voor het individu
• Persoonlijk contact met ruimte voor je persoonlijke vragen
• Je gaat NLP niet alleen leren maar ook DOEN en ERVAREN
• Naast theorie ook volop beweging en actie
• We dragen de basisgedachte ‘lichaam en geest zijn één’ volledig uit
• Extra: diverse inspiratiesessies

Erkenning van de opleiding & certificering
De NLP opleidingen van Harmoniq voldoen aan de eisen van de NVNLP en internationale eisen van ABNLP. De training wordt gegeven door internationaal gecertificeerde trainers. Na het succesvol afronden van de opleiding ontvang je een erkend certificaat en is het mogelijk om deel te nemen aan de opleiding NLP Master Practitioner.
Wij nemen geen schriftelijk theorie examen af aan het einde van deze opleiding. Bij ons staat jouw persoonlijke groei voorop. Wij vinden het belangrijker dat je NLP kunt toepassen in je leven. Wel dien je een verslag te maken waarin jouw persoonlijke groei tot uidrukking komt. Deze presenteer je op de certificeringsdag. Ook zul je tijdens deze dag een NLP interventie demonstreren. Tijdens de training en ook tussendoor is er voldoende ruimte om dit met elkaar te oefenen.

Practische gegevens
De NLP Practitioner Opleiding bestaat uit vijf blokken met steeds drie trainingsdagen op vrijdag, zaterdag en zondag. De trainingstijden zijn van 09.30 – 17.15 uur. Drie trainingsdagen hebben een avondprogramma met inspiratiesessies en duren tot ongeveer 21.30 uur. De prijs bedraagt € 2.450,- exclusief BTW. Deelname is inclusief erkend NLP certificaat, uitgebreide manual (ook digitaal in PDF), deelname aan intervisie groepen, drie extra inspiratiesessies incl. heerlijke maaltijd. Op elke trainingsdag is er een uitgebreide gezonde lunch en onbeperkt koffie, thee en water.

De opleidingsdata
Blok 1 – 2018: 29, 30 juni & 01 juli
Blok 2 – 2018: 31 augustus & 01, 02 september
Blok 3 – 2018: 28, 29 & 30 september
Blok 4 – 2018: 2, 3 & 4 november
Blok 5 – 2018: 30 november & 01, 02 december

Deelname en inschrijving
Je kunt je inschrijven door een aanmeldingsmail te sturen naar monique@harmoniq.nl met je gegevens. Weet je het nog niet 100% zeker? Je kunt een plaats reserveren totdat je een beslissing hebt genomen.