NLP workshops

 • Gratis Informatieavond NLP

  Nu ook NLP opleidingen in Leidschendam/Voorburg. Harmoniq nodigt je uit voor een gratis informatieavond NLP! Kom je ook…?
  Tijdens deze inspirerende avond krijg je inzicht in wat NLP voor jou kan betekenen en hoe je een grote stap in je persoonlijke ontwikkeling kan maken met de NLP opleidingen van Harmoniq.

  Waarom een NLP informatieavond?
  Altijd al afgevraagd of NLP iets voor jou is? Denk je er al langer over na om NLP te gaan leren? Of ben je gewoon nieuwsgierig? Kom dan naar de NLP informatieavond. Deze NLP informatieavond is bedoeld om je in korte tijd kennis te laten maken met NLP en de inhoud van de training. Op deze avond krijg je natuurlijk ook de kans om de sfeer te proeven en te ontdekken of onze NLP training bij je past. Vrijblijvend, gratis en afgestemd op jou. De informatieavond is interactief en dus is er gedurende de avond volop ruimte voor jouw vragen. Daarnaast maken we kennis met elkaar zodat je ons als trainers beter leert kennen en weet of de ‘klik’ er is. Je kunt de informatieavond vrijblijvend en gratis bijwonen.

  Trainingslocatie
  De informatieavond wordt gegeven op de trainingslocatie Westvliet Fitness- en Racketclub aan de Westvlietweg 55, 2491ED Den Haag. De locatie is zeer goed te bereiken en beschikt over een groot, eigen parkeerterrein.

  Data & aanmelden
  De informatieavonden zullen plaatsvinden op:
  • Maandag 19 maart 2018
  • Dinsdag 10 april 2018
  • Maandag 28 mei 2018
  • Binnenlopen vanaf 19.00 uur
  • Aanvang: 19.30 uur en duurt tot ongeveer 21.30 uur
  • Aanmelden per email: monique@harmoniq.nl
  (graag de datum dat je wilt komen bij vermelden).

 • NLP in 1 dag

  Wat kan NLP voor jou betekenen? WIL JIJ… Jezelf persoonlijk ontwikkelen? Effectiever communiceren? Je innerlijke drijfveren ontdekken? DAN IS NLP IETS VOOR JOU!
  Tijdens ‘NLP in 1 dag’ maak je in een vogelvlucht kennis met NLP. Doordat je NLP gaat DOEN en ERVAREN leer je op een inspirerende manier wat NLP voor jou kan betekenen. ‘NLP in 1 dag’ is zeker niet alleen theorie maar volop beweging en actie. Door middel van demonstraties en het zelf oefenen van NLP technieken leer je wat de kracht is van NLP. ‘NLP in 1 dag’ is voor iedereen die een stap in persoonlijke ontwikkeling wil zetten. Een ideale manier om te ontdekken of een volledige NLP opleiding iets voor je kan zijn.

  Wat leer je op deze dag?
  – Je leert wat NLP écht is
  – En wat NLP voor jou kan betekenen
  – Je doet ontdekkingen over jezelf
  – Je krijgt inzicht hoe je je communicatie met anderen kunt verbeteren
  – Je ontdekt je innerlijke drijfveren

  Deelname NLP in 1 dag:
  • De workshop is van 10.00 tot 17.00 uur.
  • Locatie: Westvliet Fitness- en Racketclub, Westvlietweg 55 Den Haag.
  • Voor maar € 85,-.
  • Inclusief cursusmateriaal, koffie, thee, lunch, fruit en gezond tussendoortje.
  • Bovendien ontvang je het bedrag van € 50,- weer retour als je je binnen een week na de ‘NLP in 1 dag’ workshop inschrijft voor de ‘NLP Practitioner Opleiding’!

  Nieuwsgierig geworden? Wil je deelnemen aan deze inspirerende workshop? En de sfeer proeven van onze NLP trainingen?
  Meld je dan snel aan door een email te sturen aan: monique@harmoniq.nl. (Graag de datum dat je wilt komen bij vermelden.)
  Deze workshop staat gepland op zaterdag 14 april 2018 en zaterdag 9 juni 2018 om 19.00 uur bij Westvliet.

 • Zijn wie je bent

  in deze workshop ga je ontdekken wie je werkelijk bent en hoe NLP je hierbij kan helpen. We gaan op een individuele ontdekkingsreis op zoek naar je talenten, kwaliteiten, passie, (beperkende) overtuigingen en belangrijkste waardes in je leven.  Het is een 1 op 1 workshop die in overleg gepland kan worden.

 • Van dromen naar werkelijkheid

  veel mensen hebben in het nieuwe jaar goede voornemens die in de praktijk niet altijd waar gemaakt worden. Wil je het dit jaar eens anders doen en je voornemens en doelen waarmaken? Leer hoe NLP je hier bij kan helpen.
  Onderwerpen die aan bod komen zijn:
  –  Vormvoorwaarden voor doelen
  –  Law of attraction
  –  Doelen in de toekomst installeren zodst je onbewuste er zich er meer op gaat richten
  –  NLP outcome model

Heb je interesse in één van de workshops? Stuur dan een email aan Monique.