Diensten

De aanleiding om te kiezen voor personal coaching kan gaan om praktische zaken of de wens om je verder te ontwikkelen of bepaalde (communicatie-) vaardigheden te verbeteren. Soms gaat het om een ingewikkelder thema.
Wat zijn voorbeelden van vragen die vaak voorkomen en waarbij ik je kan helpen?

Beperkende levensthema’s

Heftige gebeurtenissen in je leven, zoals een scheiding of een verlies van een familielid of ontslag, kunnen je in beslag nemen en beperken terwijl je graag verder wil met je leven. Ik help je graag om hier mee om te gaan, het een plek te geven zodat je verder kunt.

Inzicht en grip

Als je graag meer inzicht wilt in je gedrag of hoe je functioneert. Je bent op zoek naar meer grip in je leven op bepaalde situaties. Ik help je graag om hier verandering in aan te brengen.

Verbeteren van communicatie

Merk je soms dat je niet begrepen wordt of dat er veel miscommunicatie is? Dit kan een bron zijn van disharmonie met een ander. Ik wil je graag helpen om je communicatieve vaardigheden te verbeteren zodat je weer in verbinding staat met de ander.

Koersbepaling

Als je ontevreden bent of je ongelukkig voelt in een bestaande situatie of omgeving, is het vaak lastig om te benoemen waar het precies over gaat. Ik help je om daar te kijken waar je nog niet gekeken hebt.

Loopbaanonderzoek

Doel is om je innerlijke drijfveren en passies te herkennen, erkennen en vervolgens vorm te geven in je huidige of een andere werkomgeving.

Back on track

Als je voelt dat je niet meer lekker in je vel zit en meer stress ervaart, is het vaak lastig om dit zelf te doorbreken. Waar moet je beginnen? Waar haal ik de energie vandaan? Ik kan je helpen om je (energie) balans te herstellen. Dit doe ik door je mentaal te begeleiden maar ook door je te voorzien van tips m.b.t. een gezonder leven.