NLP voor sales

Stel je voor, je bent maandenlang bezig om die grote deal af te sluiten met je klant. Helaas gaat je concurrent er met de deal vandoor. Wat is er mis gegaan? Helaas een situatie die elke sales professional wel eens heeft meegemaakt. Ik wil vakgenoten inzicht geven in hoe je relaties met je klanten kunt verstevigen.

Vanuit mijn jarenlange ervaring als sales professional help ik vakgenoten in harmonie met hun relaties en klanten te opereren. Om dit te kunnen moet je in staat zijn om je klant echt goed te leren.Wat zijn belangrijke waarden en overtuigingen van hem of haar. Wat is zijn of haar missie. Welke voorkeuren heeft hij of zij in haar communicatie en hoe kun je daar het beste op aan sluiten.Daarnaast is het van belang dat je in communicatie zo goed mogelijk aansluit bij je klant. Door middel van diverse communicatietechnieken vergroot je je flexibiliteit in je eigen communicatie.

Mijn praktijkervaring in combinatie met NLP kennis gebruik ik om je hier de juiste skills en technieken voor te leren.

Voor wie?

Het programma is bedoeld voor alle sales professionals die willen groeien in hun rol en hun verbinding met de klant willen vergroten.

Resultaten

  • Je bent je bewust welke persoonlijke (belemmerende) overtuigingen aan de basis staan van het eigen communiceren.
  • Je begrijpt de kunst van dezelfde golflengte.
  • Je kunt beter contact maken door een vergrote flexibiliteit in de eigen communicatie.
  • Je leert nieuwe communicatietechnieken waardoor je effectiever kunt communiceren met je klant.
  • Je kan gerichter vragen te stellen.
  • Je stelt nieuwe doelen vast waardoor je je beter kan richten op je doel.

Terug naar trainingsoverzicht