Visie op training

Bij harmoniq kun je terecht voor diverse trainingen die in groepsverband worden gegeven. In verband met persoonlijke aandacht zijn de groepen niet groter dan 8 personen.
Mijn kennis en ervaring overbrengen en de ander zien groeien geeft mij positieve energie. Door middel van mijn trainingen kan ik een bijdrage leveren aan de ontwikkeling jouw talent.

Jouw talent als basis

Jarenlang heb ik training gegeven aan een meisjesvoetbal team. Elk meisje met haar eigen talent en capaciteiten. Soms zich niet eens bewust van wat ze allemaal al kunnen. Dit is altijd het uitgangspunt van mijn training geweest. Het bewust maken van de reeds aanwezige capaciteiten en talenten en hier op voortborduren. Dat wil dan ook zeggen dat elke training anders is. Natuurlijk is er een bepaalde basis, de training zal echter altijd afgestemd worden op de vragen die uit de groep komen.

NLP als basis

harmoniq is gespecialiseerd in trainingen die gebaseerd zijn op NLP technieken. NLP geeft onder andere inzicht in de onbewuste overtuigingen die ons gedrag sturen en het geeft je mogelijkheden om deze te veranderen. Je zou kunnen zeggen dat je krijgt wat je communiceert. De trainingen van harmoniq helpen je om je hiervan bewust te worden.

Groei en ontwikkeling komen tot stand door zowel te denken als te doen

De trainingen van harmoniq zijn ontwikkeld vanuit de visie dat groei en ontwikkeling tot stand komen door zowel te denken als te doen. Dat wil zeggen dat elke training bestaat uit een deel theorie. Er zal echter veel tijd worden besteed aan het doen van practische oefeningen. Ervaren van het positieve effect stimuleert namelijk om het gedrag te herhalen zodat dit een nieuw patroon kan worden.